kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, Dia datangkan petir & kilat, kita menangis & tertanya-tanya ke mana hilangnya sinar? rupa-rupanya..Allah nak hadiahkan kita pelangi..:D

Thursday, September 27, 2012

Happy Father's Day & red velvet cake (Siaran tertunda)

Hagak2 la kan hujung2 bulan september nak post father's day nye cite hahahha...

Sebenarnya dah lama dah gambar ni, bulan 6 dulu. Tp sbbkan entah apa yg sibuk, mama x sempat2 nak pos awal. Masa tu kebetulan abah cuti. Malam sebelum tu mama bake RV cake. Abah tanya ada, ada org order ke? Mama jwb, aah je. Pastu malas nak sambung2 ayat lagi..senyap je terus mendeco kek tu. Buat simple2 je deco sbb masa tu mama mcm x berapa ada mood nak mendeco cake. Eh, nak mendeco pun angin kena baik tau..klu x, mmg cam hampeh je rupanya..

Masa tu abah tengah sibuk melayan abg n ami, cut n paste buku gambar2, mama pun keluarkan kek tu n suruh abah potong..vavava...nyaris nak menitis airmata abah ahahahha...acah je la..

Lepas tu kita makan sama2 & malam tu abah bawa jalan2 n makan2 kat luar..Thanks abah..for the luv n care to us. We love u unlimited and unconditionally...muahhhhhh

4 comments:

  1. perghh loving nyerr :) jelesssh

    ReplyDelete
  2. cikbob mmg pandai menunjukkan ke'loving'annya ngan anak2...kan..ngan mama je susah nak nampak hahahha

    ReplyDelete
  3. hanya bini dia yg tau hehehekk...

    ReplyDelete
  4. biarlah rahsia ahahahha...not to be shown to the public hehehehe meowwww

    ReplyDelete